Liverpool vil ha Adrian med videre, men skal være på jakt etter nok en keeper

Ifølge Daily Mail ønsker Liverpool å hente inn et nytt billig alternativ på keeperplass.

16. mai 2021 kl 10.20Jens Bessesen

Daily Mail skriver at Liverpool er på jakt etter en ny keeper selv om de har tilbudt Adrian ny kontrakt og fremdeles har Caoimhin Kelleher i stallen i tillegg til Alisson Becker. 

Bakgrunnen er at de røde skal ønske å låne ut 22 år gamle Kelleher slik at han kan få mer spilletid på seniornivå. Derfor ønsker de å ha med en tredje keeper i stallen, i tillegg til Alisson og Adrian. Avisen skriver at klubben har tilbudt en ny kontrakt til den 34 år gamle spanjolen, men at han vurderer tilbud fra hjemlandet før han eventuelt bestemmer seg for å forlenge. 

Videre melder Daily Mail at Liverpool skal ha blitt tilbudt Aston Villas 35 år gamle andrekeeper Tom Heaton, som er på utgående kontrakt, men at han i stedet nærmer seg Manchester United. 

Liverpool ønsker seg i utgangspunktet en keeper som kan komme gratis. Loris Karius kommer i sommer tilbake fra sitt utlån i Union Berlin, der han ikke har klart å vinne kampen om spilletid. Det spørs om 27-åringen ønsker å tilbringe sitt siste år av kontrakten med Liverpool som benkesliter.