Adrian kan tenke seg å bli i Liverpool, og sier at partene er i samtaler

Målvaktens kontrakt går ut til sommeren.

7. apr 2021 kl 18.26Arild Skjæveland

Adrian har snart vært to sesonger i Liverpool, og 30. juni 2021 går kontrakten hans ut. 34-åringen har spilt 24 kamper siden han kom i august 2019, men har denne sesongen mistet status som andrekeeper til Caoimhin Kelleher.

Det tar han ikke så tungt.

– Manageren satte inn Kelleher foran meg i desember, men det er en del av jobben vår. VI har tre gode keepere, sier Adrian i et intervju med Marca.

– Fysisk føler jeg meg veldig bra, som en okse, og jeg går mot den siste perioden av karrieren med stor entusiasme, sier han videre.

Snakker om ny kontrakt

Spanjolen mener at Liverpool har vært høydepunktet i karrieren.

– Jeg har nylig signert kontrakt, og jeg trives i Liverpool. Siden jeg kom hit har de ønsket meg velkommen med åpne armer. Dette har vært et stort steg fremover i karrieren min. Ikke bare titlene, men å være del av et stort lag, og å kunne trene daglig med de beste spillerne i verden.

Han kan tenke seg å bli i Liverpool, også etter 30. juni.

– Jeg trives her. Det er sant at jeg har vært inn og ut i denne andre sesongen, men klubben har sagt at de er fornøyd med meg. Vi er i samtaler, men ingenting er klart ennå.

– Det må komme en løsning mellom nå og slutten av sesongen. Det viktigste er å trives, og at du setter pris på dette yrket. Jeg ønsker å fortsette her, men det er noen punkt en må bli enig om, og ta den beste avgjørelsen for alle parter, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]