Sjokkerende hets mot Liverpools tredjekeeper

Enkelte supportere gikk langt over streken etter Adrians tweet i går kveld.

19. feb 2021 kl 12.12Einar Kvande

Alisson Becker og Caoimhin Kelleher var ikke å se på noen av treningsbildene fra Liverpools økt ved AXA Training Centre i går, og da tredjekeeper Adrian la ut en kryptisk tweet i går kveld var det mange supportere som tolket meldingen dit hen at Liverpools to førstevalg mellom stengene er skadet, og at spanjolen vil vokte buret i Merseyside-derbyet mot Everton.

Tweeten ledet til masse spekulasjoner rundt Liverpools keepersituasjon foran derbyet, og enkelte av tilbakemeldingene som Adrian fikk var slett ikke hyggelige. 

«Hvorfor er du fortsatt i vår klubb etter terrorist-handlingene du har bidratt med denne sesongen» og «Jeg ønsker å ta livet mitt. Jeg skal ta livet mitt, og det er din feil» er et par av de sjokkernede meldingene såkalte supportere har sendt til Adrian.

Liverpool.no-spaltist David Lynch er blant dem som reagerer kraftig på hetsen som er blitt rettet mot Liverpools tredjekeeper på sosiale medier etter han la ut tweeten.

– Svarene på Adrians tweet gir et godt innblikk i hvor giftige sosiale medier kan være. En mann som har nådd det høyeste nivået i sitt yrke blir fortalt at han er ubrukelig av en gjeng med bedrevitere fordi han har gjort et par feil han skulle ønsket han ikke hadde gjort, skriver Lynch, og undrer seg på hvorfor spillerne i det hele tatt gidder være på Twitter og andre sosiale medier.

Lynch mener forøvrig det er en naturlig forklaring på at Alisson Becker og Caoimhin Kelleher ikke var avbildet under gårsdagens Liverpool-trening. Han tror at keeperduoen holdt på med andre øvelser og trente for seg selv på det tidspunkt bildene ble tatt.

Jürgen Klopp holder pressekonferanse klokken 14.00 i ettermiddag, og keepersituasjonen og hetsen Adrian har blitt utsatt for kan fort bli blant temaene som journalistene kommer til å ta opp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]