Holdt nullen for femte gang som Liverpool-keeper

Adrian var en fornøyd mann etter å ha holdt nullen i seieren mot Ajax.

22. okt 2020 kl 11.16 Jens Bessesen

Bortekampen mot Ajax var Adrians 23. kamp for Liverpool, og spanjolen har ikke hatt for vane å holde nullen siden han ankom klubben i fjor sommer. Før kampen stod han kun med fire «clean sheets» på 22 kamper - den forrige kom i fjerde runde av ligacupen der Liverpool ble slått på straffesparkkonkurranse. 

Adrian har fått mye kritikk for sine prestasjoner den siste tiden, men mot Ajax var det bedre og han ble belønnet med karakter 6 på liverpool.no sin spillerbørs. Blant annet vartet han opp med en fin redning da Quincy Promes avsluttet fra kort hold. 

– Det er en massiv seier. Tre poeng i Champions League og i tillegg holde nullen, sier Adrian til liverpoolfc.com

– Vi hadde fortjent et annet resultat i derbyet, men vi reagerte bra og laget viste sin sterke mentalitet, sier han. 

Imponert over Fabinho

Han sier det var godt å holde nullen etter en periode med mange baklengsmål. 

– Som keeper er det å holde nullen viktig. De siste kampene har vi sluppet inn mange mål, og noen av de har vært for billige. Så det var godt å holde nullen og samtidig ta med seg tre poeng, sier målvakten.

Adrian er som mange andre imponert over Fabinhos kamp som midtstopper.

– Vi vet at vi kommer til å savne Virgil, og det blir et stort tap, men vi har mange gode spillere som kan spille i den posisjonen. Fabinho gjorde det bra ved siden av Joe, sier han. 

– Vi har en fantastisk tropp og viste flere ganger forrige sesong at vi har spillere som kan komme fra benken, sier han. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]