Adrián om da laget fikk se kampoppsettet: – Vi har en stor utfordring foran oss

Liverpool-spillerne forberedte en ny treningsøkt i Østerrike da terminlista ble kjent.

20. aug 2020 kl 13.49 Øystein Tronstad

– Vi fikk nyhetene da vi forberedte oss for trening. Alle gjorde seg klare men måtte sjekke telefonene for å se. Det var en god følelse. Det er som om alt kommer nærmere og nærmere, sier Adrián til Liverpoolfc.com om offentliggjøringen av terminlista.

De røde serieåpner mot Marcelo Bielsas Leeds. I fjor var det nyopprykkede Norwich som var på motsatt banehalvdel. Etter det kommer to store London-kamper.

– Vi kjenner nå alle våre kamper fra start til slutt, alle de tøffe periode og juleprogrammet. Det vil bli en bra sesong, men tøff. Den forrige var herlig og historisk, men vi må være i nuet og foran oss har vi en stor utfordring. 

Liverpool skal ta fatt på oppgaven om å forsvare en Premier League-tittel, noe kun Chelsea, Manchester United og Manchester City har klart tidligere. 

– Det spiller ingen rolle hvilket lag vi møter for sesongen blir garantert tøff. Vår første motstander er Leeds hjemme og vi må være forberedt både mentalt og fysisk, også tidligere fordi vi møter Arsenal i Community Shield. Vi har en tidlig og krevende start men i løpet av sesongen så må du spille mot alle uansett.

Som en del av forberedelse vil de røde nå møte tyske Stuttgart og lokale Red Bull Salzburg til kamper. 

– Det er en treningskamp men det er den første kampen i pre-season. Det blir som en ekte kamp for oss mot et godt lag. Vi trenger godt og trenger å møte et annet lag for å holde nivået og forbedre oss.

Kun Manchester United har klart å vinne Premier League etter å ha tapt i ligaåpningen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]