Adrian om valget han tok i fjor sommer

Spanjolen har kontrakt i ett år til, med opsjon på enda ett år.

10. jun 2020 kl 13.06 Einar Kvande

Adrian signerte for Liverpool på en Bosman-overgang i fjor sommer, etter at Simon Mignolet forlot L4 til fordel for Club Brugge. Keeperen signerte en toårskontrakt med Anfield-klubben, men har opsjon på et tredje år.

– For øyeblikket ønsker jeg å bli værende i Liverpool. Jeg har fortsatt mange år med fotball igjen i meg, så vi får se. Jeg har kontrakt i ett år til, og opsjon på enda ett år, har Adrian fortalt Radio Sevilla.

– Akkurat nå ville jeg ikke byttet det å være her i Liverpool med noe. Det er en flott tid her nå. Etter at jeg er ferdig her, vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Fotball er veldig gøy. Du må leve i nuet, og bare se hva som skjer videre. 

– Livet ble litt mer komplisert av at jeg måtte dra hjemmefra igjen, men når jeg ser det store bildet har jeg vokst både som profesjonell og som person.

Et fantastisk år i Liverpool

Før Liverpool kom på banen i fjor sommer, så Adrian for seg muligheten til å returnere til sin gamle klubb, Real Beits.

– Etter seks sesonger i West Ham var jeg Bosman-spiller, og jeg trodde faktisk jeg ville returnere hjem til Spania og fortsette karrieren min der. Det tror jeg blir litt vanskeligere nå.

– Mitt første år i Liverpool var fantastisk. Jeg signerte altså for to sesonger med opsjon på en tredje. Nå håper vi bare å få fullført sesongen, i sikre omgivelser på banen. Etter det vet vi ikke hva som vil skje.

– Fremtiden er veldig usikker. Vi kan ikke planlegge for mye med tanke på morgendagen. Vi vet hva vi har nå, så får Gud avgjøre hvilke muligheter vi får i fremtiden.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]