Adrian:– Det er ikke alle som kan kalle seg regjerende mestre av Europa, verden og England

Liverpool spanske andrevalg på keeperplassen forteller om godt humør på treningsfeltet.

30. jun 2020 kl 18.23 Jens Hapnes Rege

Adrian har fått den vanskelige oppgaven med å leve opp til Alisson Beckers skyhøye nivå de gangene brasilianeren er utelukket til kamper. Det har vært mer enn ventet denne sesongen, men andrevalget har leverte varene. 

Spanjolen har fått elleve kamper denne sesongen, som har resultert i elleve seire. 

I et intervju med Livepools hjemmeside forklarer spanjolen følelsene etter triumfen. 

– En fantastisk sensasjon

– Det er en fantastisk sensasjon. Det er en utrolig sensasjon for alle fordi vi vet hvor vanskelig det er, selv supporterne som har ventet på dette øyeblikket, og vi gjorde det. 

– Vi kjempet fra begynnelsen av sesongen for å gi alt. Sesongen har vært fantastisk, historisk for mange, men vi gir den lykken og gleden til Liverpool-supporterne - det fortjener de, forteller spanjolen. 

33-åringen forteller om den enestående stemningen torsdag kveld. 

– Det var euforisk stemning overalt. Vi har ventet lenge. Vi kjempet fra begynnelsen, men sånn er livet, det er oppturer og nedturer. 

– Denne sesongen ønsket alle å vinne Premier League fra det første sekundet. Vi kjempet hver dag på trening, for hver ball, i hvert sekund vi spiller, så vi fortjener det og må nyte øyeblikket. Samtidig må vi holde det gående for vi har syv kamper igjen. 

POKALER: Adrian hadde aldri vunnet noe før Liverpool. Nå er han regjerende mester av Europa, verden og England.

POKALER: Adrian hadde aldri vunnet noe før Liverpool. Nå er han regjerende mester av Europa, verden og England.

Smil på treningsfeltet

Adrian forteller om godt humør på treningsfeltet, og smilene sitter løst blant spillere og trenere. 

– Det er smil på alle ansiktene. Det er ikke alle som kan si at de er regjerende mestre av Europa, verden og England - vi er mesterne. Alle Liverpool-supportere er mestre og alle fortjener dette øyeblikket. 

– Å dra til City som mestere blir en god følelse for alle, men som vi vet er det fotball, og det stopper ikke her, avslutter målvakten. 

Den spanske sisteskansen vil etter alle solemerker varme sin faste benkeplass mot Man City torsdag kveld. Kampen starter 21.15 og sendes på TV 2 Sport Premium 1. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]