– De kommer til å spille som om dette er den siste kampen i livene deres

Adrian forbereder seg på å møte svært motiverte League One-spillere i kveld.

24. sep 2020 kl 11.08 Einar Kvande

Alt tyder på at Adrian vil vokte buret for Liverpool i kveldens ligacupkamp mot Lincoln City. Ikke minst det faktum at reservekeeperen er blitt intervjuet av Liverpoolfc.com foran kampen.

– Du får aldri en enkel kamp. De kommer til å spille som om dette var den siste kampen i livene deres. Det er sesongens kamp for dem, slår målvakten fast.

– Se for deg at Liverpool kommer til din hjemmebane. Tomt stadion, men likevel din hjemmebane. Du ønsker å forsvare territoriet ditt. De kommer selvsagt til å vise vinnervilje. Vi må minst matche den viljen, og vise de kvalitetene vi har, sier spanjolen.

Keeperen slår fast at Liverpool-manageren nå har muligheten til å la andre spillere få spilletid.

– Det betyr friske bein i forhold til de som spilte på søndag. De spillerne vet vi skal spille både på mandag og neste søndag igjen. Derfor er jeg sikker på at manageren kommer til å bytte ut en del spillere. 

– Hver gang en spiller benytter en Liverpool-drakt må han gi alt. Vi vet at dette er jobben vår, så det er hva vi skal gjøre.

Liverpool har plukket fire trofeer på de siste 16 månedene, men Adrian kunne gjerne ha tenkt seg en vinnermedalje i ligacupen også.

– Dette er enda en turnering, og enda en tittel du kan vinne. Vi er her for å vinne så mange kamper som mulig. Alle ser frem til den nye utfordringen vi står overfor i Carabao Cup. Vi skal gå til denne kampen med et smil om munnen, og gi alt.

Lincoln - Liverpool spilles på Sincil Bank klokken 20.45 i kveld, og blir visat på Viasport 1 og Viaplay

Hjelper Thiago med å slå rot i Liverpool

Adrian kjenner godt til Liverpools ferskeste midtbanespiller, Thiago Alcantara, gjennom tiden de tilbrakte sammen på landslaget i 2016. 

– Thiago er en verdensklassespiller. Jeg kjente ham fra før fra landslaget, og vi har en del felles venner også. Han er en topp spiller, med masse kvaliteter. Han slår gode pasninger, har et godt skudd, og er god til å lese spillet. Så han vil være til stor hjelp for oss. 

– Denne sesongen blir tøff, og da er det godt å ha en spiller med hans kvaliteter. Han passer veldig godt inn i garderoben vår. Han snakker engelsk godt, så det er ikke noe problem i det hele tatt. Jeg tror han vil trives denne sesongen, hans første med oss.

Adrian forteller at han har hjulpet Adrian med å finne seg til rette.

– Da jeg kom hit i fjor fikk jeg selv god hjelp til å finne meg til rette i byen og klubben. Alt dette kan jeg nå dele med ham. Jeg har hatt flere samtaler med ham for å forklare ham ting om klubben. Forhåpentligvis kommer han til å nyte denne sesongen. Den blir tøff, men vi skal nyte den sammen med ham.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]