Se Alberto Morenos vinnerhilsen til Liverpool-fansen

Villarreal vant Europa League og Alberto Moreno sender en herlig hilsen til sine gamle venner i Liverpool.

27. mai 2021 kl 08.51Øystein Tronstad

Hele 21 straffespark måtte til før avgjørelsen var et faktum onsdag kveld. Missen kom fra Manchester United-målvakt David de Gea.

Moreno gjorde sin del av jobben og til slutt ble det 11-10 fordel Villarreal, etter at det endte 1-1 ved ordinær tid i Gdańsk.

28-åringen har ikke glemt sine år i Liverpool og leverte denne flotte hilsenen etter at pokalen var løftet.

– For all the fans of Liverpool, vamos! Man United get out! Get out Man United, get out! Haha!

– You’ll Never Walk Alone, siempre (for alltid), siempre Liverpool (slår seg på hjertet) my heart.

Se den herlige videoen her: 

Talentfull Anfield-signering

Alberto Moreno var en del av den spanske troppen som vant U21-EM i Israel i 2013. Her var også navn som David de Gea, Isco, Dani Carvajal, Álvaro Morata og dagens Liverpool-profil Thiago Alcântara.

I semifinalen slo de Norge, med blant andre Markus Henriksen, Joshua King, Håvard Nordveit, Magnus Wolff Eikrem og Stefan Johansen, 3-0.

Moreno kom til Liverpool i august 2014 for £12 millioner. Han debuterte ti dager senere mot Manchester City. Sitt første mål fikk han alt 31. august.

Han var en del av en stor overgangssommer hvor Brendan Rodgers fikk Emre Can, Dejan Lovren, Divock Origi, Mario Balotelli, Rickie Lambert, Adam Lallana, Javier Manquillo og Lazar Marković.

Av den gruppa kan det forsvares å si at Moreno var en av dem som klarte seg best i rødt.

Blandede opplevelser i Europa

I 2016 var han med på å tape Europa League-finalen for Liverpool, mot sin gamle klubb Sevilla. Av media og eksperter måtte han tåle mye kritikk for sitt bidrag.

SPANSK TRADISJON: Daværende Liverpool-trener Brendan Rodgers med sine to spanske backer Javier Manquillo og Alberto Moreno.

SPANSK TRADISJON: Daværende Liverpool-trener Brendan Rodgers med sine to spanske backer Javier Manquillo og Alberto Moreno.

Et nytt møte med Sevilla, denne gang i Champions League i 2017, skulle bli avgjørende for resten av tida hans på Anfield.

De røde ledet 3-0 til pause, men kampen endte 3-3. Det var med på å få Jürgen Klopp til å velge den nysignerte Andy Robertson på venstrebacken.

Han avsluttet karrieren i rødt med Champions League-medalje i 2019. Tre dager senere ble han frigitt. Måneden etter signerte han for Villarreal.

Totalt fikk han 141 kamper for Liverpool og han sto for 14 målpoeng.

Hans ettermæle i Liverpool vokste trolig et par hakk etter gårsdagens finaleseier og denne gesten.