Treningsbildene tyder på at Liverpool må klare seg uten midtstopper på Old Trafford

Liverpool trente på AXA Training Centre tirsdag, i forkant av torsdagens kamp mot Manchester United, men en viktig forsvarsspiller var ikke på noen av bildene fra økten.

11. mai 2021 kl 22.20Einar Kvande

Liverpool må slå Manchester United på Old Trafford torsdag kveld, om håpet om en Champions League-plass skal holdes varmt. Men det blir etter alt å dømme uten Ozan Kabak i midtforsvaret. Tyrkeren var i alle fall ikke på noen av bildene som er kommet fra dagens treningsøkt i Kirkby.

Echo-journalist Paul Gorst er blant dem som har registrert at Kabak ikke var på noen av treningsbildene, og han skriver at det er nesten sikkert at tyrkeren dermed går glipp av torsdagens kamp på Old Trafford. 

Det betyr at Jürgen Klopp må velge mellom Fabinho og Rhys Williams når han skal plukke ut Nat Phillips sin makker i midtforsvaret til den viktige kampen i Manchester.

Keeper tilbake

Av treningsbildene ser vi forøvrig at keeper Caoimhin Kelleher er tilbake i trening etter et langt skadeavbrekk.

Det var ikke noe å se til James Milner, Ben Davies og Naby Keita på treningsbildene. Den langtidsskadede kvartetten Virgil van Dijk, Joe Gomez, Joel Matip og Jordan Henderson var heller ikke på noen av bildene. Derimot var tenåringen Kaide Gordon i aksjon sammen med superstjernene.