Det vil dryppe på Liverpool når det regner på Leicester

Liverpool har krav på en femtedel av overgangssummen dersom Leicester selger tidligere Liverpool-keeper til Wolverhampton.

23. jun 2021 kl 19.11Einar Kvande

Wales sin keepertrener Tony Roberts vil slutte seg til Wolverhampton etter EM, og Daily Mail mener det vil øke sjansene for at Danny Ward blir Wolves-keeper. 

Roberts har jobbet tett med Ward for et Wales som er klare for åttendedelsfinalene i EM, hvor de møter Danmark på lørdag.

Den 51 år gamle tidligere QPR og Wales-spilleren har vært keepertrener for det walisiske landslaget siden 2016.

Wolves har 28 år gamle Ward på ønskelisten. Den tidligere Liverpool-keeperen har imponert i EM-kampene mot Italia, Tyrkia og Sveits.

Ward forlot Liverpool til fordel for Leicester i 2018, men har ikke fått noen ligakamper for revene fordi Kasper Schmeichel er blåtrøyenes klare førstevalg mellom stengene. De to Leicester-keeperne vil vokte hvert sitt bur når de møtes i åttendedelsfinalen lørdag.

Nåværende Wolverhampton-keeper Rui Patricio kan komme til å forlate Midlands-klubben i sommer, etter at manager Nuno Espirito Santo forlot klubben. Den portugisiske landslagskeeperen har vært linket til Jose Mourinhos Roma.

Har krav på 20 prosent av salgssummen

Da Leicester kjøpte Ward fra Liverpool for 12,5 millioner pund for tre år siden sikret Anfield-klubben seg en avtale som gir dem 20 prosent av salgssummen ved et videresalg av keeperen.

Leicester Mercury skriver at Ward ønsker å spille fast førstelagsfotball. Keeperen fikk bare fem førstelagskamper for Leicester forrige sesong.

– For øyeblikket er jeg opptatt med spill for Wales, og konsentrerer meg om jobben jeg har her. Når jeg kommer tilbake til Leicester vil det skje det som skjer, siteres Ward av Mirror.

– Jeg er sikker på at det vil bli samtaler med de relevante partene. Men for øyeblikket er jobben min å holde ballen ute av nettet og hjelpe Wales videre til semifinalen. Jeg har det gøy. Det er en god følelse, og dette er noe jeg har ventet på lenge.

– Det er hyggelig å kunne vise folk hva jeg duger til ute på banen. Vi spiller bra, og har hatt en viss suksess, avslutter Ward fra den walisiske EM-leiren.