Elton John på Anfield neste sommer

Musikerlegenden Elton John har bekreftet at han vil holde konsert på Anfield den 17. juni neste år.

23. jun 2021 kl 17.54Einar Kvande

I sin søknad om byggetillatelse for et utvidet Anfield søkte Liverpool FC også om tillatelse til å holde seks store arrangementer i året på Anfield, utenom fotballkamper. Denne type arrangementer vil sikre Liverpool betydelige tilleggsinntekter, og i dag kom nyheten om at Elton John vil holde konsert på Anfield under hans Farewell Yellow Brick Road Tour. Datoen for konserten er 17. juni 2022.

Konserten på Anfield er en av fem konserter som musikk-ikonet vil holde i Storbritannia i løpet av avskjedsturnéen som starter i mai neste år. Dette blir aller siste gang at Elton John opptrer i Liverpool.

Billettene til konserten på Anfield og de andre konsertene i Storbritannia legges ut for salg hos Ticketmaster, AXS, Alt Tickets og Gigantic klokken 11.00 norsk tid onsdag 30. juni.

Sesongkortholdere, offisielle medlemmer, medlemmer av offisielle supporterklubber og hospitality-medlemmer hos Liverpool FC vil få forkjøpsrett på billetter til konserten på Anfield. 

Paul McCartney, Take That og Bon Jovi

Elton John er slett ikke den første musikerlegenden som holder konsert på Anfield. Den 1. juni 2008 ble det arrangert en konsert med The Zutons, Kaiser Chiefs og Paul McCartney i Liverpools storstue. 

Sommeren 2019 opptrådte både Take That, Bon Jovi og Pink på Anfield. Take That-vokalist Gary Barlow er Liverpool-fan, og han hadde med seg Gerry Marsden som gjestevokalist, og de sang klubbhymnen You'll Never Walk Alone sammen foran et entusiastisk publikum.