Slik skal Anfield se ut etter utbyggingen

Tirsdag fikk Liverpool FC godkjent planene.

15. jun 2021 kl 15.12Arild Skjæveland

Tirsdag fikk Liverpool FC godkjent planene for utbygging av Anfield. Allerede har Anfield Road vært stengt en stund, og arbeidet har startet. 

Planen er at stadion skal stå ferdig med en helt ny Anfield Road End-tribune sommeren 2023. Prosjektet har en prislapp på 60 millioner pund, og vil ta kapasiteten på Anfield til over 61 000.

– Dette er en stor milepæl for oss for å få flere supportere inn på Anfield. Vi har gjennomgått en omfattende konsultasjonsperiode i planleggingsprosessen for dette prosjektet, og jeg vil gjerne takke alle som har gitt sine bidrag til det, sier Andy Hughes, som har tittelen «managing director» i Liverpool FC. Han snakket med liverpoolfc.com etter at nyhetene var ute.

– Helt fra starten har vi vært klare på at utbyggingen vil komme med bakgrunn i vår evne til å navigere i kompleks planlegging, evne til å samarbeide med lokale innbyggere og samfunnet,, og evnen til å sørge for at prosjektet er økonomisk levedyktig. Etter det som har vært et uforutsigbart år, ønsker vi sikkerhet for å ta prosjektet videre, og det er fortsatt noen ting som gjenstår. Vi kommer til å holde lokale innbyggere og støttespillere oppdatert om den videre utviklingen, sier han videre.

Under kan du se bildene av hvordan det er planlagt at Anfield Road End skal se ut med 7000 ekstra tilskuere.