Slik er sesonginnledningen til tittelkonkurrenteneUtfordringer på rekke og rad for Chelsea og Manchester City i de første kampene

Chelsea og Manchester City har begge fått svært utfordrende sesonginnledninger, mens Manchester United har vært heldige på papiret.

16. jun 2021 kl 12.47Jens Hapnes Rege

Mye tyder på at det er fire lag som kommer til å kjempe om Premier League-tittelen i den kommende sesongen. 

Chelsea er regjerende Champions League-mestere, og Thomas Tuchel ser virkelig ut til å ha fått samstemt stjernegalleriet. Med Roman Abramovitsj lommebok i ryggen kommer de bare til å bli skumlere. 

Manchester City er regjerende Premier League-mestere, og ser ikke ut til å miste noen av sine nøkkelspillere fra forrige sesong. 

Manchester United var den nærmeste konkurrenten til laget fra samme by i ligaen forrige sesong, og kommer til å forsterke ytterligere før denne sesongen. 

I tillegg kommer Liverpool med supportere tilbake i ryggen og med Virgil van Dijk tilbake i laget til å være med i kampen. 

Noen av lagene har vært betraktelig mer heldige enn andre med sesonginnledningen. 

Beinhard start for Chelsea og Manchester City

De regjerende europeiske mesterne Chelsea får den tøffeste starten av topplagene. 

Etter hjemmekampen mot Crystal Palace i første serierunde møter de Arsenal (B), Liverpool (B), Aston Villa (H), Tottenham (B) og Manchester City (H) på sine neste fem serierunder. 

Manchester City får en tøff start på sitt forsøk på å forsvare Premier League-tittelen. 

Allerede i første serierunde møter de Tottenham borte, før de også skal bryne seg på Arsenal (H), Leicester (B), Chelsea (B) og Liverpool (B) i løpet av de seks neste serierundene. 

Fordelaktig sesonginnledning for Manchester United

Manchester United ser på sin side ut til å ha store muligheter til å inneha tabelltoppen etter sesonginnledningen. 

Rødtrøyene har sitt første møte med ett av topplagene 16. oktober når de møter Leicester. Før det møter de Leeds United (H), Southampton (B), Wolves (B), Newcastle (H), West Ham (B), Aston Villa (H) og Everton (H). 

Til gjengjeld får Solskjærs mannskap en svært utfordrende periode fra oppgjøret mot Leicester frem til desember, når de skal møte Liverpool, Tottenham, Manchester City, Chelsea og Arsenal i løpet av halvannen måned. 

Slik er sesonginnledningen til tittelkonkurrentene:

Chelsea:

Crystal Palace (H) 

Arsenal (B)

Liverpool (B)

Aston Villa (H)

Tottenham (B)

Manchester City (H)

Southampton (H)

Manchester City:

Tottenham (B)

Norwich (H)

Arsenal (H)

Leicester (B)

Southampton (H)

Chelsea (B)

Liverpool (B)

Manchester United:

Leeds United (H)

Southampton (B)

Wolves (B)

Newcastle United (H)

West Ham (B)

Aston Villa (H)

Everton (H)