Ønsker ikke å linkes til Liverpool mens han er Rangers-manager

Steven Gerrard er fokusert på jobben sin i Rangers, selv om han stadig ryktes til Liverpool.

29. jul 2021 kl 14.57Jens Hapnes Rege

Etter å ha startet trenerkarrieren i Liverpools akademi har Steven Gerrard gjort det svært bra de tre siste årene i Rangers. 

Scouseren brukte to sesonger på å gjøre det skotske hovedstadslaget konkurransedyktig igjen, og tok tittelen suverent i 2020/21-sesongen som var. 

At Gerrard har begynt å vise at han ikke bare var en fremragende spiller, men at han også kan bli en dyktig manager, gjør ingenting for å stilne ryktene om en Liverpool-retur. 

Fokuserer på Rangers

Hovedpersonen selv ønsker ikke å linkes til Liverpool mens han fortsatt er trener i Rangers. Han er fullt fokusert på jobben i den skotske klubben. 

– Jeg kan ikke kontrollere hva media spekulerer i vedrørende posisjonen min, sa han om linkene ifølge Liverpool Echo

MESTER: Gerrard ledet Rangers til den skotske ligatittelen.

MESTER: Gerrard ledet Rangers til den skotske ligatittelen.

– Jeg ønsker ikke linkene (til Liverpool og England) velkommen, og jeg ønsker ikke å legge noe mer til det. Jeg fokuserer på jobben min i Rangers og er smigret og takknemlig for posisjonen jeg er i. 

Scouseren er tilfreds med tilværelsen hos de regjerende skotske ligamesterne.

– Jeg er veldig glad her, det har jeg sagt mange ganger. Det er en stor klubb, jeg er tilfreds her, og jeg kan forsøke å utvikle meg og prøve å ta laget videre, fortalte han i intervjuet. 

Snart CL-kvalifisering

Sesongen er snart i gang for fullt for Gerrard og hans Rangers. 

Skotske Premiership starter allerede den førstkommende helgen, og om bare en ukes tid begynner også lagets Champions League-kvalifisering mot Malmø. 

Rangers har ikke vært i Champions League siden 2010/11-sesongen, og nå er det Gerrard som skal forsøke å ta laget til det gjeveste selskapet.