Sturridge skal trene med RCD Mallorca

Den tidligere Liverpool-spissen har vært klubbløs siden mars 2020, men kan nå være på vei tilbake på fotballbanen.

13. jul 2021 kl 15.03Øystein Tronstad

31-åringen vil bli med på sesongforberedelsene til Real Mallorca fra onsdagen av. Den spanske klubben ble nummer to i Segunda División og vil med det spille i La Liga kommende sesong.

Blant de mer kjente spillerne er angriperen Aleksandar Trajkovski som spilte i EM for Nord-Makedonia.

Mallorca startet nylig sin sesongoppkjøring og serieåpner mot Real Betis 14. august.

Lenge uten klubb

Sturridge har jobbet hardt for å finne seg en ny klubb, etter at han ble løst fra kontrakten med tyrkiske Trabzonspor i mars 2020.

– Jeg føler seriøst at jeg nå føler meg på mitt beste på 10 år. Det er rart å si, men det er slik jeg føler det. Fysisk viser det seg også, så jeg føler meg fantastisk, sa Sturridge da han i sommer gjestet Jake Humphrey i The High Performance Podcast.

Dyktig avslutter

På Anfield huskes venstrefoten for sine 67 mål på 160 kamper, 25 av scoringene kom under Jürgen Klopps ledelse, men og for sine mange skadeavbrekk. 

MÅLFARLIG TRIO: Med SSS (Suárez, Sterling, Sturridge) på topp trodde mange at Brendan Rodgers og Liverpool skulle sikre seg ligagullet.

MÅLFARLIG TRIO: Med SSS (Suárez, Sterling, Sturridge) på topp trodde mange at Brendan Rodgers og Liverpool skulle sikre seg ligagullet.

Lenge så det ut til at S-trioen, med Suárez, Sterling og Sturridge, eller SAS som Sturridge and Suárez ble omtalt som, skulle skyte Liverpool og Brendan Rodgers til ligagullet.

I 2013/14-sesongen scoret de 61 Premier League-mål til sammen. Sturridge var sist på 21 av dem.

Angriperen forlot Liverpool da kontrakten hans gikk ut i 2019, den gang som nykronet mester av Europa, og med et ettermæle som en av klubbens bedre naturlige avsluttere i nyere tid.