– Jürgen er annerledes

Daniel Sturridge snakker varmt om sin tidligere manager.

1. jul 2021 kl 22.49Arild Skjæveland

Daniel Sturridge er på klubbjakt, og er fortsatt bare 31 år gammel. Han har vært uten klubb siden han ble frigitt fra Trabzonspor i april 2020, og har gått over en sesong uten å spille førstelagsfotball.

Han har ingen planer om å legge fotballskoene på hyllen, og ønsker å finne seg en klubb.

– Jeg er motivert. Jeg vet at jeg fortsatt har det, og er meg selv. Jeg har så mye selvtillit. Det er vanskelig å forklare, men jeg bare føler det, og folk vil få se det, sier han i et intervju med Jake Humphrey i The High Performance Podcast

Spissen scoret 67 mål på 160 kamper for Liverpool mellom 2013 og 2019, og fikk mye av tiden på Anfield ødelagt av skader. Han forteller at han nå har formen inne, og at kroppen spiller på lag.

– Jeg trener så hardt nå, og vekten min er tilbake der som den var for åtte år siden. Jeg er besatt av at jeg ønsker å være slik som jeg var, og enda bedre enn det. Jeg kommer til å være bedre, for jeg er klokere og eldre nå. Jeg trodde ikke at jeg kunne nå den vekten igjen. Det trodde jeg ikke var mulig, men nå gjør jeg ting som jeg ikke trodde var mulig.

– Jeg føler seriøst at jeg nå føler meg på mitt beste på 10 år. Det er rart å si, men det er slik jeg føler det. Fysisk viser det seg også, så jeg føler meg fantastisk, sier han.

– Klopp er annerledes

Sturridge hadde vært i Liverpool i nesten tre år da Jürgen Klopp ble manager for klubben. Han var involvert i 90 kamper under tyskeren, og scoret 25 mål.

Han skryter av sin tidligere sjef.

– Jeg må nevne Jürgen. Jürgen var en stor manager, og annerledes fra de andre. Jeg spilte ikke så mye under ham, men jeg lærte mye, og vi hadde et veldig godt forhold. Spesielt mot slutten, sier han i podcasten.

– Den siste sesongen var forholdet jeg hadde med Jürgen utrolig, og jeg har ikke noe annet enn gode følelser og respekt for ham. Ikke bare for det han har fått til i Liverpool, men for det forholdet vi har i dag, sier Sturridge.

De siste månedene har Sturridge blitt linket til Newcastle og Rangers, og DC United og Inter Miami i Major League Soccer i USA.