Tidligere Liverpool-spiss ønsker seg tilbake til Premier League

Daniel Sturridge mener han har mer å gi på øverste nivå i engelsk fotball.

11. aug 2020 kl 08.35 Einar Kvande

Daniel Sturridge har uttalt til Sky Sports News at han har mer å gi og ønsker en retur til Premier League.

Den tidligere engelske landslagsspilleren har stått uten klubb etter at han forlot tyrkiske Trabzonspor i mars, etter at han ble utestengt i fire måneder for brudd på FA sine gambling-regler.

Sturridge har i denne perioden trent på egen hånd i Los Angeles, og sier nå at han er klar for neste kapittel i sin karriere.

– Jeg har muligheter rundt om i verden, men jeg er en engelsk spiller, og jeg har hele tiden elsket å spille i Premier League. Jeg tror fortsatt jeg har mye å gi i Premier League, og jeg vil si det er mitt førstevalg. Jeg føler jeg har noe uoppgjort der, så jeg hadde likt å komme tilbake og spille der, siteres den tidligere Liverpool-stjernen.

– Jeg er åpen for å spille i andre ligaer, så det er ikke kun tilbud fra Premier League jeg vil vurdere. Men å komme tilbake til England og yte maksimalt, vil være en stort for meg. Jeg er veldig spent. Jeg er mer sulten enn noen gang, og jeg er fullstendig fokusert på neste kapittel.

Blir 31 år

Sturridge fyller 31 år i neste måned. Totalt står han bokført med 105 mål på 306 kamper i engelsk fotball, for klubbene Manchester City, Chelsea, Bolton, Liverpool og West Bromwich.

– Jeg liker å tro at jeg er en av de bedre mulighetene for mange lag. Jeg er Bosman-spiller, og har spilt for en rekke toppklubber. Nå er jeg klar til å hjelpe et lag til å oppnå suksess, og være en stor del av lagets planer.

– Jeg tror jeg har mye igjen i beina. Selv om jeg har vært med lenge, har jeg fortsatt mye å gi.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]