Klopps anger angående Daniel Sturridge

Jürgen Klopp ble overrasket over den tidligere Liverpool-spillerens evner på trening.

6. jul 2020 kl 19.38 Jens Hapnes Rege

Daniel Sturridge har brukt de siste ukene på å finne tilbake til formen med en personlig trener, og fikk se sine tidligere lagkamerater vinne ligaen i slutten av juni.

Briten er utestengt fra all fotball etter å ha gitt råd til familiemedlemmer om å spille på hans overganger, og leter etter en klubb å spille fotball for neste sesong. 

I en stor sak om Liverpools reise til tittelen avsløres et av Klopps største ønsker som aldri gikk i oppfyllelse. 

Lewandowski + Gotze

Da Klopp kom til Liverpool fikk ikke Liverpool-spillerne noen tilvenningsperiode før hardkjøret begynte, det var Klopps måte eller ingen måte. En av spillerne som imponerte tyskeren mest de første øktene var Sturridge. 

Klopp visste at han arvet en talentfull spiller, men Sturridge var bedre enn han trodde: spilleren Robert Lewandowski og Mario Gotze hadde vært dersom de kombinerte evnene sine.

OMFAVNES: Sturridge mottar en Klopp-klem.

OMFAVNES: Sturridge mottar en Klopp-klem.

Klopp er ikke en person som angrer ofte, men han skulle ønske at han hadde fått muligheten til å jobbe med Sturridge når han var skadefri. 

Den tyske manageren mente at den nåværende 30-åringen kunne ha blitt en av Europas beste spisser. 

Sturridge leter fortsatt etter en ny klubb etter vedde-skandalen, og linkes blant annet til Newcastle og klubber i MLS. Både den engelske spissen og Liverpools tyske manager ser nok tilbake på den skadepregede karrieren med vemodighet. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]