Daniel Sturridge deltok aktivt for at hans slektninger skulle spille på og tjene ved hans overgang fra Liverpool

Da angriperen fortsatt var i Liverpool holdt han bl.a. sin bror informert om hva han kunne satse på ved antatt ny klubb for Daniel.

5. mar 2020 kl 13.02 Torbjørn Flatin

Daniel Sturridge er blitt suspendert for all fotball for resten av sesong som følge av brudd på regler med betting og har terminert sin kontrakt med Trabzonspor.

Regelbruddet går så langt tilbake som i januar 2018, da han spilte for Liverpool men var aktuelt for et utlån.

Spilte på Sturridge overgang

En artikkel i The Athletic forteller at Sturridge informerte sin venn Daniel Hemmings om at han burde spille på at han kom til å signere for West Bromwich Albion, som han ganske riktig gjorde 29. januar 2018.

I forbindelse med at Sturridge er suspendert for fire måneder og har mottatt en bot på £150.000, kommer det også fram at slektningen Anthon Walters og broren Leon ble tipset av Sturridge. Det skal ha blitt satset opp til £10.000 på mulige overganger.

Skuffet Sturridge 

Daniel Sturridge skal ha vært meget skuffet over å ha blitt utestengt for resten av sesongen.

– Selv om appellpanelet erkjenner at jeg selv ikke har spilt ble jeg anklaget, sa Sturridge.

– Det er veldig skuffende og opprørende å høre at appellpanelet har omgjort det opprinnelig, høyt kvalifiserte panelets avgjørelse.

Ingen sportslig suksess

Kontrakten til Sturridge i Trabzonspor skal ha gitt ham et beløp ved signering på to millioner euro etter skatt, eller snaut 20 millioner kroner. Han skal ha mottatt netto halvannen million euro i årslønn.

Det endte imidlertid opp med kun 11 ligakamper og fire mål, og hvor han i praksis mistet plassen til Alexander Sørloth.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]