Skal ha vært desperat etter å beholde Wijnaldum

Klopp ønsket å beholde sin trofaste midtbanespiller, men styret var uenige.

19. jul 2021 kl 15.57Jens Hapnes Rege

Tidligere mandag ble det kjent at det er stillstand i kontraktsforhandlingene mellom Jordan Henderson og Liverpool FC, og at kapteinen kan havne i samme situasjon som Gini Wijnaldum var i. 

I den samme saken av The Athletics troverdige journalister David Ornstein og James Pearce avsløres det flere detaljer om Wijnaldums exit fra klubben.

Ønsket Wijnaldum

Jürgen Klopp skal ha vært desperat etter å beholde Gini, og nederlenderen skal ha anerkjent hvor høyt tyskeren verdsatt ham. 

30-åringen følte seg imidlertid ikke like høyt verdsatt av klubben selv, som også skal være kjernen i problemet i kontraktsforhandlingene mellom Hendo og klubben. 

GODT FORHOLD: Relasjonen mellom Klopp og Gini kunne ikke vært stort bedre.

GODT FORHOLD: Relasjonen mellom Klopp og Gini kunne ikke vært stort bedre.

Det skal ha vært skuffelse over situasjonen fra begge parter, men ingen fiendtlighet eller bitterhet. Det ble understreket av den varme avskjeden midtbanespilleren fikk. 

Klopp har ikke siste ord

Avskjeden med Wijnaldum understreket også at Liverpools tyske manager ikke har all kontroll over hva klubben gjør med kontraktene til spillerne. 

Klopp kommer med sin mening om situasjonen, men til syvende og sist ligger de økonomiske avgjørelsene hos daglig leder Mike Gordon og sportsdirektør Michael Edwards. 

Liverpools eiere og andre ledere gjør ikke som Klopp sier i alle saker, og det aksepterer tyskeren som et sunt forhold, selv om han vil være uenig i noen avgjørelser.