Fikk spørsmål om Super League:Klopp langet ut mot eksperter etter kritikk

Mandagens kamp ble overskygget av det som skjedde utenfor banen før kampen. Klopp fikk igjen spørsmå om Super League etter oppgjøret mot Leeds United.

19. apr 2021 kl 23.46Jens Hapnes Rege

Liverpools oppgjør mot Leeds United mandag kveld var egentlig en svært viktig kamp for de rødkleddes håp om Champions League-spill neste sesong. 

Den ble imidlertid uviktig i øyeblikket tolv lag annonserte at de skal danne «The Super League» - en lukket liga for de aller rikeste lagene. 

Klopp langet ut mot kritikerne da han fikk spørsmål om det etter kampen. 

Ikke lagets avgjørelse

– Jeg synes ikke vi fortjener det som lag, at folk setter oss i denne situasjonen. Vi kan ikke skylde dette på laget, innledet han i et intervju med Sky Sports etter kampen. 

– Vi har ikke noe med dette å gjøre, og folk skriver artikler om hva de skal gjøre med oss som klubb.

– Da vi kom her ropte supportere på oss, da vi gikk tidligere i dag i byen ropte folk på oss. Dere må være forsiktige, for vi er mennesker vi også. 

– Gary Neville snakker om «You'll Never Walk Alone», og det burde ikke vært lov. Vi har all rett til å synge vår hymne - det er vår hymne ikke Garys hymne - og han forstår den ikke uansett. Det er ikke rettferdig. 

– Jeg forstår alt praten rundt det, og jeg liker det ikke jeg heller. Husk på at vi ikke har noen ting med dette å gjøre. Det er virkelig ikke greit. 

Forsvarer eierne

Tyskeren fikk også spørsmål om eiernes rolle i Super League, men det var tydelig at de ikke hadde snakket om avgjørelsen enda. 

– Eierne er gode folk, fornuftige folk og seriøse folk. De kommer til å forklare avgjørelsen til meg. Kommer jeg til å forstå det? Jeg vet ikke, men det er fortsatt ikke min avgjørelse. 

– Hvis folk vil kritisere meg for at ting ikke går bra på banen er det helt greit, men de andre tingene er ikke greit.