Ned med røde banners - opp med svarte

Protester utenfor Anfield og tidligere Liverpool-keeper med klart standpunkt til superligaplanene.

19. apr 2021 kl 18.02Einar Kvande

I løpet av dagen har Liverpools supportere mobilisert utenfor Anfield, hvor de har hengt opp flere banners hvor de protesterer mot Anfield-klubbens deltakelse i The Super League.

Supportergruppene Spion Kop 1906 og Spirit of Shankly har begge har vært ute og fordømt The Super League, og protestert mot Liverpools deltakelse i ligaen. 

Tidligere Liverpool-spillere som Jamie Carragher og Dejan Lovren har tidligere i dag vært klare i sin tale mot superligaplanene, og nå slenger tidligere Liverpool-keeper Pepe Reina seg også inn i debatten, hvor han applauderer Ander Herrera, som hadde et flammende innlegg mot planene på Twitter.

Spion Kop 1906, som står for organisering av flagg og bannere på The Kop, melder at de nå vil ta ned sine flagg fra stadion etter nyhetene om Liverpool FCs deltakelse i The Super League. Andre grupperinger gjør det samme. Dermed vil The Kop være naken når Newcastle kommer på besøk på lørdag.