Avslører fersk epost fra Liverpools daglige leder:Slik ble Liverpools ansatte informert om «The Super League»

Liverpools daglige leder Billy Hogan sendte ut epost til de ansatte etter at nyheten om «The Super League» sprakk.

19. apr 2021 kl 15.56Jens Bessesen

Simon Hughes i The Athletic avslører hva daglig leder i Liverpool FC, Billy Hogan, skrev til de ansatte i klubben i dag. 

Dette er det første vi hører fra noen i klubben etter at nyheten om «The Super League» sprakk, bortsett fra pressemeldingen som natt til mandag ble sendt ut felles av de tolv grunnleggerklubbene.

«Superligaen er europeisk fotballs fremtid»

«Kjære kolleger. Dere vil ha fått med dere kunngjøringen som ble publisert sent i går kveld om at Europas ledende fotballklubber kommer sammen og etablerer en ny midtuketurnering, the European Super League, som blir styrt av grunnleggerklubbene». 

Slik starter Hogan sin epost til de ansatte, før han fortsetter med mye av den samme ordlyden vi så i pressemeldingen. Men noen elementer er lagt til.

«Superligaen er europeisk fotballs fremtid, og hvis vi vil fortsette vår reise som en bærekraftig klubb med ambisjon om å vokse og fortsette å vinne trofeer, bør vi absolutt være del av den prosessen og ha en plass rundt bordet heller enn på utsiden av gruppen», skriver Hogan. 

«Vi vet at denne kunngjøringen har brakt frem sterke følelser innad i sporten og andre steder, men vi mener avgjørelsen er den beste med tanke på fremtiden til Liverpool Football Club», skriver han. 

Mye informasjon

Han skriver til slutt at det skal komme mye informasjon om planene i tiden fremover. 

«Dette er starten på reisen, og vi kan nå starte en prosess sammen med dere, supporterne og aksjonærene for å hjelpe prosessen på rett vei», skriver Hogan.