Klopp fikk akkurat det han ville ha i premieren

Jürgen Klopp meget fornøyd med en profesjonell opptreden på Carrow Road.

14. aug 2021 kl 21.35Jens Bessesen

Jürgen Klopp fikk akkurat det han ønsket seg fra sesongåpningen på Carrow Road. Liverpool slo Norwich 3-0 etter scoringer av Diogo Jota, Roberto Firmino og Mohamed Salah, og etter hvert var det aldri tvil om hvem som skulle få med seg tre poeng fra kveldskampen.

– Vi spilte gode kamper hjemme på Anfield søndag og mandag, så vi følte oss klare. Men det er alltid annerledes når ligaen starter - det så vi fra første sekund, og Norwich hadde i tillegg god støtte fra publikum, sier Klopp til Sky Sports etter kampen. 

– Så klarte vi å score tre veldig fine mål og kontrollerte kampen bra. En god start på sesongen - verken mer eller mindre, sier Liverpool-manageren.

Annerledes når det gjelder

Han sier at de første kampene i sesongen handler om å spille seg i bedre og bedre form. Flere av spillerne hadde til gode å gjennomføre en 90-minutter før kveldens kamp. 

– Guttene er i form, men man trenger å bli vant til følelsen av å spille 90 minutter. Så neste kamp kan vi presse enda mer, sier Klopp.

Når han får spørsmål om hvordan det var å spille ligafotball foran supporterne igjen, svarer Klopp med et smil.

– Fantastisk atmosfære, og ikke minst fra bortefansen. Det var flott å se dem igjen, og de fikk noe å feire. Jeg håper også Norwich feirer at de hadde en strålende sesong. Så har de hatt en vanskelig oppkjøring med skader og Covid, så det har ikke vært lett for dem. 

– Så er det ikke så lett å møte oss. Vi var profesjonelle. Vi var ikke opptatt av å vise frem den mest spennende fotballen, men få med oss et resultat og starte sesongen på en god måte, sier Klopp.