Klopp holder kortene tett til brystet om Salahs kontrakt, men hinter om at partene er i samtaler

Mohamed Salah har under to år igjen av sin avtale med Liverpool FC.

20. aug 2021 kl 23.44Arild Skjæveland

Liverpool har sikret flere av sine største stjerner på nye langtidskontrakter denne sommeren, men kanskje den viktigste gjenstår.

Mohamed Salahs avtale går ut sommeren 2023, og etter agentens kryptiske tweet forrige helg, har storscorerens kontrakt vært et av de største temaene denne uken

I den lukkede delen av fredagens pressekonferanse ble Jürgen Klopp spurt om forhandlingene med Salah.

– Jeg er involvert i omtrent alt i klubben, og kanskje noen samtaler har blitt gjort uten meg – det er mulig – men utenom det er jeg involvert i alle ting. Det er slik som det alltid er, vi snakker ikke om slike ting, svarte Klopp.

Før Norwich-kampen gjorde han et unntak, og snakket om Jordan Hendersons kontrakt etter spekulasjoner om kapteins fremtid i media.

– Jeg vet at vi gjorde en endring på det med Hendo, men det betyr ikke at jeg vil fortelle dere om hvert steg vi tar i forhandlinger fra nå av, forklarte han videre.

Hinter om samtaler

Klopp forteller at han er storfornøyd med formen til 29-åringen i starten av denne sesongen.

– Mo er åpenbart i veldig, veldig god form, både i humør og fotballmessig. Måten han har oppført seg på fra første dag tilbake, helt strålende, sier han.

– Vi er alle voksne, og vi er alle profesjonelle. Når det er samtaler, så er det samtaler. Når det har kommet en avgjørelse, skal jeg fortelle dere om det. Frem til det er det viktig hvordan partene jobber sammen. Det handler ikke om Mo, men generelt. Så det er perfekt, og da trenger vi ikke å snakke om noe annet. De som er involvert kan snakke sammen i bakgrunnen, sier Klopp videre.

– Med to år igjen, kan dere se for dere at det vil være samtaler. Det er alt.

Liverpool - Burnley spilles lørdag kl. 13.30, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.