På Bramall Lane vil man gjerne låne Liverpools stortalent

Spørsmålet er om Liverpool er villige til å gi slipp på en spiller som Jürgen Klopp kan få god bruk for kommende sesong.

2. aug 2021 kl 23.15Einar Kvande

Sheffield United håper at Slavisa Jokanovics gode forhold til Harvey Elliott skal føre til at laget fra stålbyen får låne Liverpools stortalent kommende sesong.

Det melder lokalavisen i Sheffield, The Star. Ifølge avisen har United fulgt med på Elliotts situasjon i Liverpool foran den kommende sesongen.

Championship-klubben har ikke kommet med noen offisiell henvendelse på Elliott ennå, men de har latt det skinne gjennom at de ønsker å hente vingen til Yorkshire dersom han får forlate Liverpool på lån.

Dersom Jürgen Klopp bestemmer seg for å låne ut Elliott i en sesong til, vil det være en rekke klubber både i Premier League og Championship som vil ønske tenåringen velkommen med åpne armer. 

Elliott imponerte på lån hos Blackburn forrige sesong, hvor han gjorde sju mål på 41 ligakamper, og han vil helt sikkert også være velkommen på Ewood Park.

Trumfkortet

Men Sheffield United håper de har et trumfkort i mannen som ga Elliott hans profesjonelle debut i Fulham, Slavisa Jokanovic. 

Harvey Elliott var bare 15 år gammel da serberen lot ham få Fulham-debuten i en ligacupkamp mot Millwall. 

Det er imidlertid langt fra sikkert at Liverpool vil la Jokanovic få trene Elliott på nytt, etter at tenåringen har imponert under preseason med de røde. Ifølge The Star kommer Liverpool til å ta den avgjørelsen i neste uke, og United har bedt om å bli holdt underrettet om utviklingen.

Liverpool-stopper Ben Davies har også blitt linket til Sheffield United, ifølge lokalavisen.