Seks unge spillere har reist hjem til Liverpool

Seks unge Liverpool-spillere blir ikke med på del to av treningsleiren.

2. aug 2021 kl 14.39Jens Bessesen

Som vanlig har sesongoppkjøringen gitt flere unge spillere anledning til å vise seg frem sammen med de mer rutinerte førstelagsspillerne. Med bare to treningsuker igjen før alvoret starter borte mot Norwich neste helg, spisser Jürgen Klopp troppn inn mot de siste treningskampene. 

Seks av de unge spillerne som var med på leiren i Østerrike er ikke med til franske Evian, der Liverpool skal spille et dobbeltoppgjør mot Bologna torsdag. 

Noen blir igjen

For målvakt Harvey Davies, forsvarsspillerne Conor Bradley og Billy Koumetio, midtbanespillerne Jake Cain og Tyler Morton samt angrepsspiller Mateusz Musialowski er oppkjøringen med førstelaget nå over. 

Bradley, Koumetio, Cain og Morton har fått noe spilletid gjennom sommeren, mens Davies og Musialowski har måttet ta til takke med å være med på treningene. 

Nå bærer det hjem til Kirkby for å fortsette oppkjøringen med U23-laget.

Noen spillere fra U23-laget får imidlertid være med videre, ifølge Ian Doyle i Liverpool Echo. Owen Beck, Marcelo Pitaluga, Ben Woodburn, Leighton Clarkson og Kaide Gordon er med også i del to av oppkjøringen. 

Thiago og Williams stod over

Doyle melder for øvrig at Thiago Alcantara og Neco Williams ikke var å se på søndagens trening, men det skal ikke være knyttet noen grunn til bekymring rundt dette. Spillere som har deltatt på mesterskap i sommer skal bli matchet forsiktig inn mot den nye sesongen. 

Mandag er også de tre brasilianerne, Alisson, Fabinho og Roberto Firmino, på plass. Dermed er det kun Jordan Henderson som fremdeles er på ferie.