Stortalentet var uhyre nær å bli matchvinner

Harvey Elliott hadde et utsøkt forsøk som traff krysset i andre omgang mot Athletic Bilbao.

9. aug 2021 kl 10.09Einar Kvande

Harvey Elliott har fått mye spilletid under preseason, og ser ut til å ha etablert seg i førstelagstroppen foran den kommende sesongen. Igjen startet stortalentet en kamp som en del av midtbanetrioen. Men han kan også benyttes i angrepsrekka.

– Han kan spille i den posisjonen, men senere i kampen gikk han frem i angrepsrekka. Mo gikk inn sentralt, mens Harvey spilte på høyrevingen, uttalte Jürgen Klopp etter matchen.

– Han smelte en ball i tverrliggeren like etterpå. 

Ønsket å se Harvey i en dypere rollle

– Han kan spille i flere ulike posisjoner, det er det ingen tvil om. Men under preseason ønsket vi å se ham i en dypere rolle, for en ung spiller må lære mange ting. Når du spiller der får de se mer til ballen. Vi ønsket å få ham mer involvert. Jeg synes at han har tatt store steg under preseason, sa Klopp.

Liverpool-manageren spår en stor fremtid for London-gutten.

– Dersom Harvey holder seg skadefri har fotballverden noe å virkelig se frem til. Jeg er fornøyd med prestasjonen hans mot Athletic Bilbao. Jeg har vært fornøyd med prestasjonene hans og holdningene hans gjennom hele preseason. Det er bra for oss, og bra for ham, avsluttet Klopp.