Folkets lag: Leserne vil se hele midtbanen byttet ut fra seieren mot Norwich

Vi ba leserne velge hvem som bør starte mot Norwich. Resultatet ble et offensivt mannskap.

21. aug 2021 kl 09.50Arild Skjæveland

Liverpool.no kommer før hver kamp denne sesongen til å be supporterne stemme over hvem de mener bør starte den aktuelle kampen.

Jürgen Klopp gikk for en overraskende midtbane mot Norwich City i sesongpremieren, med Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain og James Milner. Dersom supporterne får bestemme, er det ingen av de tre som får fornyet tillit i sesongens andre kamp.

Vi har sett bilder av Andy Robertson tilbake i løpetrening, men Kostas Tsimikas gjorde sakene sine så bra mot Norwich at han får fornyet tillit fra supporterne.

Folkets lag

Slik ser laget som fikk flest stemmer ut. Fomasjonen er 4-3-3:

Keeper: Alisson Becker - 1461 stemmer.

Selv om Liverpool hadde god kontroll mot Norwich, viste Alisson Becker igjen at han er en av de beste målvaktene i verden med flere gode redninger.

Høyreback: Trent Alexander-Arnold - 1456 stemmer.

Trent Alexander-Arnold har fått en full pre-season, og så bra ut mot Norwich. Bare seks lesere har stemt på backupen Neco Williams får kun seks stemmer

Midtstopper: Virgil van Dijk - 1444 stemmer.

Det var en liten overraskelse at Virgil van Dijk kom inn og spilte 90 minutter mot Norwich. Det gjorde han bra, og han får fornyet tillit.

Midtstopper: Joel Matip - 889 stemmer.

Joel Matip har tapt én av sine 44 siste ligakamper for Liverpool. Forrige sesong spilte han 11 minutter sammen med van Dijk. Denne sesongen har det allerede blitt 90 minutter. 500 lesere stemte på Ibrahima Konaté, og 76 vil ha Joe Gomez inn på laget.

Venstreback: Kostas Tsimikas - 1217 stemmer.

Tsimikas fikk sin første ligakamp fra start mot Norwich, godt over et år etter at han signerte. Andy Robertson er tilbake i løpetrening, men «bare» 219 lesere vil se ham inne på laget allerede til helgens kamp.

Midtbane: Fabinho - 1161 stemmer.

Fabinho kom inn mot Norwich sist, og gjorde det veldig bra. Dessverre kom de triste nyhetene på fredag om at han har mistet sin far, og derfor er han neppe aktuell. Nestemann på listen er Naby Keita, med 681 stemmer.

Midtbane: Thiago Alcantara - 1031 stemmer.

Thiago var ikke i troppen sist, men skal være klar for spill nå. Han kom voldsomt mot slutten av forrige sesong, og leserne vil se han inne igjen på laget her.

Midtbane: Jordan Henderson - 911 stemmer.

Kapteinen skal også være spilleklar igjen, og kan få sine første minutter for Liverpool siden i slutten av februar, da han skadet seg mot Everton.

Angrep: Mohamed Salah - 1457 stemmer.

To målgivende og ett mål sist. Salah så strålende ut etter en full sommer med pre-season og hvile. Han er selvskreven.

Angrep: Roberto Firmino - 927 stemmer.

En av posisjonene det er kamp om i starten av denne sesongen. Diogo Jota startet sist, før Firmino kom inn den siste halvtimen og scoret. Jota fikk 679 stemmer, så her var det jevnt.

Angrep: Sadio Mané - 1417 stemmer.

Sadio er selvskreven på venstrekanten, også for leserne.

Oppsummert: Alisson - Alexander-Arnold, van Dijk, Matip, Tsimikas - Fabinho, Thiago, Henderson - Salah, Firmino, Mané.

På benken tar vi med en keeper i tillegg til de seks utespillerne som hadde flest stemmer av de som ikke kom med på laget.

Benken: Kelleher (5 stemmer), Konate (500), Robertson (219), Keita (681), Milner (174), Jota (679), Elliott (116).

Liverpool - Burnley spilles lørdag kl. 13.30, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.