– Det er en kamp Liverpool kommer til å være tent for

Burnley-kaptein Ben Mee ser frem til å besøke Anfield.

20. aug 2021 kl 17.28Arild Skjæveland

På lørdag spiller Liverpool sin første hjemmekamp for sesongen, når Burnley gjester Anfield kl 13.30.

Det var Burnley som stoppet de helrødes seiersrekke på 68 ligakamper på hjemmebane, og Burnley-kaptein Ben Mee forventer å møte et heltent og motivert Liverpool-lag i morgen.

– Det er en av de beste stadionene å spille på. Vi gleder oss til å spille der i helgen. Det blir den første ligakampen foran et fullsatt stadion, så det blir spennende å spille foran det publikummet, sier han til Burnleys offisielle nettsider

– Det er ikke en Champions League-kveld, men det er en fantastisk atmosfære der uansett når du spiller. Det får i gang adrenalinet, sier han.

Tror Liverpool vil være tente

Kapteinen forventer at det blir veldig tøft mot Jürgen Klopp sitt lag.

– De vil være tente. Det er deres første ligakamp på Anfield. Vi må være solide, ha selvtillit, og tørre å bruke ballen. Vi må jobbe hardt, og formasjonen, og ta sjansene våre når vi kan, legger han til.

– De har mange spillere som kommer tilbake på laget. Du må nyte å spille mot disse spillerne. Grunnen til at vi spiller fotball er for å teste oss selv. Personlig liker jeg å forsvare meg mot spillere i toppklasse. Det er noe vi gleder oss til. At vi skal teste oss mot dem, sier han.

Forrige sesong fikk Burnley med seg alle tre poengene, etter å ha vunnet med et sent straffespark.

– Det var et stort løft, og en enorm seier for oss. De hadde ikke blitt slått der på lenge. Da vi vant der sto vi med ryggen mot veggen. Vi var litt heldige, og klarte å få en sen scoring. Vi spilte bra defensivt, og alle kjempet for hverandre. Det ga oss et enormt løft, sier han.

Burnley tapte sesongens første kamp mot Brighton, etter å ha ledet til det var spilt 73 minutter.

Liverpool - Burnley spilles lørdag kl. 13.30, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.