Vil gjøre Salah til klubbens best betalte gjennom tidene. Dette skal være kontraktstilbudet

LFC håper at Salah vil akseptere en lønnsøkning på 50 000 pund i uka

21. aug 2021 kl 08.30Arild Skjæveland

Jürgen Klopp langt på vei bekreftet at Liverpool og Mohamed Salah var i forhandlinger om en ny langtidskontrakt, da han svarte på spørsmål på den lukkede delen av fredagens pressekonferanse.

– Med to år igjen, kan dere se for dere at det vil være samtaler, svarte Klopp, samtidig som han sa at han ikke kom til å oppdatere steg for steg i forhandlingene, selv om han hadde lettet på sløret da det kom til Jordan Hendersons situasjon for en uke siden.

Da Salah hadde to målgivende og én scoring mot Norwich City forrige helg, sendte agenten hans Ramy Abbas Issa en kryptisk tweet, der han skrev: «Jeg håper at de ser på».


Det har gjort at den siste uken har handlet mye om Salahs kontraktssituasjon. Hans nåværende avtale går ut i juni 2023. Da vil Salah være 31 år og to uker gammel.

Dette skal være tilbudet

Salah er Liverpools best betalte spiller, og skal ha en grunnlønn på 200 000 pund i uken. I tillegg til dette har han store bonuser etter hvordan han presterer – og slik han har prestert har det vært lukrativt.

Samtidig tjener spillere som Kevin de Bruyne, David de Gea og Romelu Lukaku langt mer enn Salah. De Bruyne er ligaens best betalte spiller, med 385 000 pund i uka.

Neil Jones i Goal.com er en godt informert journalist som følger Liverpool tett. Han mener at Liverpool ønsker å forlenge Salahs avtale med to år, og binde han til Anfield frem til sommeren 2025. En ny fireårskontrakt verdt 250 000 pund i uka.

Det virker sannsynlig at det også her vil komme bonuser i tillegg, uten at Jones går mer inn på det.

En slik kontrakt vil gjøre ham til klubbens best betalte spiller gjennom tidene, og binde ham til Anfield frem til han har fylt 33 år.