Lagoppstillingen er klarUng duo debuterer. Milner skulle starte – men våknet forkjølet

Jürgen Klopp gjør mange bytter til kveldens kamp.

21. sep 2021 kl 19.31Arild Skjæveland

Liverpool er inne i et meget tett kampprogram, og som vi har blitt vant med i de hjemlige cupene under Jürgen Klopp, gjøres det mange endringer på laget. De røde har flere midtbanespillere på skadelisten, så spesielt hvem som skulle starte på midten var kanskje det det var mest spenning rundt.

Pep Lijnders bekreftet på tirsdag at Caoimhin Kelleher og Curtis Jones kom til å starte, og det gjør de. Det gjør også 16 år gamle Kaide Gordon, som med det blir klubbens femte yngste spiller i historien. Han skal spille med draktnummer 49.

Høyreback Conor Bradley, som allerede har tre A-lagskamper for Nord-Irland, er inne på laget og får sin debut med nummer 84 på ryggen!

På midtbanen er kanskje den største overraskelsen at Naby Keita er inne fra start. Etter at klubben allerede har bekreftet at Thiago Alcantara mister lørdagens kamp mot Brentford, var det ventet at Keita skulle bli spart til den kampen. Ellers er Takumi Minamino inne fra start for første gang denne sesongen, og Divock Origi får sjansen til å bygge videre fra sin gode kamp mot AC Milan for under en uke siden.

Ibrahima Konaté starter også sin andre kamp på rad – og denne gang får han Joe Gomez som makker. Klopp har valgt en god miks mellom rutine og yngre spillere her ser det ut som!

Daniel Farke har valgt å sette Ozan Kabak på benken mot gamleklubben. Også Norwich er uten sine beste spillere til denne kampen.

I intervjuet før kampen fortalte Klopp at James Milner etter planen skulle starte dagens kamp, men at veteranen har våknet med en forkjølelse. Dermed ble det Naby Keita.

Lagoppstillingene

Liverpool: Kelleher, Bradley, Konate, Gomez, Tsimikas, Keita, Jones, Oxlade-Chamberlain, Gordon, Minamino, Origi

Liverpools benk: Adrian, Henderson, Jota, Robertson, Phillips, Morton, Belagizi

Norwich City: Gunn, Mumba, Omobamidele, Hanley, Gibson, Giannoulis, Gilmour, Rupp, Lees-Melou, Idah, Tzolis

Norwich sin benk: Krul, Dowell, Kabak, Rashica, Sorensen, Williams, Pukki


Kampen har avspark kl. 20.45, og vises på Viasport 1 og Viaplay.