Disse starter mot LeedsHarvey Elliott får nok en kamp fra start!

Lagoppstillingen er klar.

12. sep 2021 kl 16.30Arild Skjæveland

Sent fredag kveld fikk Premier League-klubbene klarsignal til å bruke de brasilianske spillerne denne runden, og det benytter Jürgen Klopp seg av.

Både Alisson Becker og Fabinho starter, som forventet. At Harvey Elliott starter nok en gang er kanskje litt mer overraskende – men også moro! Han fikk en skade mot Chelsea, som gjorde at han mistet debuten for det engelske U21-landslaget. Thiago Alcantara får sin første start for sesongen. Han gjorde sakene sine meget bra på midtbanen sammen med Fabinho mot slutten av forrige sesong – så forhåpentligvis kan de finne tilbake til den formen sammen!

Det har gått rykter om at Andy Robertson har vært usikker, men han starter også.

Liverpool skal møte AC Milan i Champions League på onsdag, og kanskje er det grunnen til at kaptein Jordan Henderson starter på benken her. Nå blir det tre kamper i uka fremover, og Jürgen Klopp må bruke troppen.

Rekordkjøpet Daniel James starter på benken for Leeds, etter 25 millioner punds-overgang fra Manchester United. På benken sitter også norske Kristoffer Klaesson, som ble kjøpt fra Vålerenga. Det ser ut som Marcelo Bielsa har satt opp laget i en 4-2-3-1-formasjon.

Lagoppstillingene

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson, Fabinho, Thiago, Elliott, Salah, Jota, Mané

Liverpools benk: Kelleher, Konate, Tsimikas, Gomez, Milner, Keita, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Jones

Leeds: Meslier, Ayling, Cooper, Llorente, Firpo; Phillips, Dallas; Raphinha, Rodrigo, Harrison; Bamford

Leeds sin benk: Klaesson, Struijk, Cresswell, Shackleton, Klich, Summerville, James, McCarron, Roberts


Kampen har avspark kl. 17.30, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.