Disse 11 starter mot BurnleyÉn stor overraskelse i lagoppstillingen!

Jürgen Klopp har valgt sine 11 for sesongens første hjemmekamp.

21. aug 2021 kl 12.30Arild Skjæveland

Kl. 13.30 kommer Burnley til Anfield, for det som er Liverpools første hjemmekamp for sesongen. For første gang siden mars 2020 vil Anfield være fullsatt, så her kan en forvente seg mye lyd, selv om det tradisjonelt er litt roligere på tidligkamper lørdag.

Det er skikkelig regnvær i Liverpool i dag. Det blir rapportert om lange køer utenfor stadion, allerede en time før avspark. Det var også et stort problem i pre-season.

Liverpool startet sesongen med å slå Norwich City 3-0 forrige helg. Jürgen Klopp gjør noen endringer på laget. Den store bomben er at 18 år gamle Harvey Elliott får sin første start, og går inn på laget!

Fabinho mistet sin far denne uken, og er derfor ikke i troppen. James Milner deltok ikke på torsdagens trening, og det viser seg at han har en liten leggskade som holder ham ute av troppen. Alex Oxlade-Chamberlain er ute av troppen av personlige grunner, rapporterer Ian Doyle i Liverpool Echo. Han har en høygravid kjæreste, og det kan være grunnen.

– Fabinho og Ox er begge ute av personlige årsaker. For Milner er det ikke en gang en skade, men det medisinske apparatet ville ikke slippe ham, så han er ikke tilgjengelig i dag, sa Klopp til BT Sport før kampen.

Thiago Alcantara er på benken, og det samme er Andy Robertson, som har blitt frisk på rekordtid fra det som så ut som en alvorlig ankelskade for 13 dager siden.

Vi merker oss at Divock Origi og Xherdan Shaqiri ikke er i troppen. Begge blir linket bort fra klubben.

Lagoppstillingene

Liverpools lagoppstilling: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Tsimikas, Henderson, Keita, Elliott, Mane, Salah, Jota.

Liverpools benk: Adrian, Kelleher, Konate, Thiago, Firmino, Gomez, Jones, Minamino, Robertson.

Burnleys lagoppstilling: Pope, Lowton, Tarkowski, Mee, Taylor, Gudmundsson, Brownhill, Cork, McNeil, Wood, Barnes.

Burnleys benk: Hennessey, Norris, Thomas, Collins, Pieters, Bardsley, Rodriguez, Richardson, Dodgson

De røde har veldig god statistikk når det kommer til første hjemmekamp. La oss håpe det fortsetter!

Liverpool - Burnley spilles kl. 13.30, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.