Virgil van Dijk starter for første gang siden oktober

Virgil van Dijk og Joel Matip danner stopperpar i sesongåpningen.

14. aug 2021 kl 17.44Jens Bessesen

For første gang siden skrekkskaden mot Everton 17. oktober i fjor er Virgil van Dijk tilbake i en offisiell kamp for Liverpool. Den nederlandske stopperkjempen kan feire sin nye kontrakt med å starte sesongåpningen mot Norwich. 

Det har lenge vært tvil om 30-åringen ville rekke å komme i form til sesongstarten, men Jürgen Klopp og hans team har åpenbart klarert van Dijk for spill. Han danner stopperpar med Joel Matip. Joe Gomez og nykommer Ibrahima Konate sitter på benken.

På benken sitter også Fabinho, noe som kommer litt overraskende. Brasilianeren har ikke hatt en lang oppkjøring, og blir kanskje matchet forsiktig i starten. Også Roberto Firmino sitter på benken. Diogo Jota har tatt hans plass i laget. 

Alex Oxlade-Chamberlain og Naby Keita starter på midtbanen sammen med veteran James Milner. Thiago og Jordan Henderson er ikke i kamptroppen. De har dermed ikke klart å komme i kampform til oppgjøret mot Norwich. 

Lagene

Liverpool starter med følgende lag:

Alisson - Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk, Joel Matip, Kostas Tsimikas - Alex Oxlade-Chamberlain, James Milner, Naby Keita - Mohamed Salah, Diogo Jota, Sadio Mané.

Innbyttere: Caoimhin Kelleher, Fabinho, Ibrahima Konate, Roberto Firmino, Joe Gomez, Takumi Minamino, Divock Origi, Ben Woodburn, Harvey Elliott.

Norwich starter slik:

Tim Krul - Max Aarons, Grant Hanley, Ben Gibson, Dimitris Giannoulis - Lukas Rupp, Billy Gilmour, Pierre Lees-Melou - Milot Rashica, Teemu Pukki, Todd Cantwell. 

Innbyttere: Angus Gunn, Christoph Zimmermann, Kieran Dowell, Christos Tzolis, Jacob Sørensen, Kenny McLean, Josh Sargent, Bali Mumba, Adam Idah.