Gode nyheter fra Klopp: Van Dijk og Gomez er klare til å starte

Virgil van Dijk og Joe Gomez er begge med i diskusjonen om en startplass på lørdag.

12. aug 2021 kl 10.43Arve Vassbotten

Virgil Van Dijk spilte 70 minutter i den siste treningskampen mot Athletic Bilbao, mens Joe Gomez fikk en timm mot Osasuna. Nå er Jürgen Klopp klar på at de begge er med i diskusjonen om en startplass mot Norwich.

– Jeg tror det. Det ser ut som de er klare til å starte. Men vi har ikke noe hastverk på dette området, sier Klopp til Liverpoolfc.com.

Det er i så fall gode nyheter, for tidligere i sommer har det blitt antydet at van Dijk neppe var aktuell for de første kampene fra start. 

– Vi må ta en vurdering på hvem som skal starte, komme inn og slike ting, men om jeg tror de er klare for 90 minutter, da er de også klare for å starte. Om vi føler at vi må ta dem av banen så gir det ikke mening å bruke de fra start, for midtstoppere er ikke en posisjon der du ønsker endringer underveis i en kamp, så vi vil se, sier Klopp.

– Men begge ser veldig bra ut.

I den nyeste episoden av «Pausepraten - The Kopite Podcasten» diskuteres også hvem som bør starte sesongen. Her går tipset på Virgil van Dijk og Joël Matip fra start. Hør episoden her.