Mer spilletid for Gomez og van Dijk

Jürgen Klopp varsler at duoen kommer til å få mer spilletid mot Bologna torsdag.

4. aug 2021 kl 08.46Jens Bessesen

Det varmet mange Liverpool-hjerter å se Joe Gomez og Virgil van Dijk tilbake på banen i forrige ukes treningskamp mot Hertha Berlin. Bare ti dager før sesongstart begynner de to midtstopperne endelig å finne formen igjen - ni og ti måneder siden de fikk sine alvorlige kneskader. 

Torsdag skal Liverpool ut i et dobbeltoppgjør mot Bologna i forbindelse med treningsleiren i Evian, og manager Jürgen Klopp varsler at det kommer til å bli mer spilletid for stopperduoen. 

Bruker Schlumberger

– Det ser sånn ut i øyeblikket. Men vi er helt klare på at vi ikke presser noe som helst. Det gjør vi bare ikke, sier Klopp til liverpoolfc.com. 

Klopp trekker frem et av de nyeste medlemmene av støtteapparatet, Andreas Schlumberger, når han snakker om hvordan van Dijk og Gomez skal komme tilbake. 

– Han er virkelig en spesialist som får med seg alt og som hele veien prater med spillerne. Derfor vet vi hva de virkelig føler, og ikke bare hva de sier til oss fordi de har så lyst til å spille igjen, sier Klopp. 

Liverpool.no skrev i vår en sak om at Schlumberger kan være grunnen til at en skader tar lenger tid enn antatt i Liverpool - nettopp fordi spillerne skal være helt klare igjen før de kommer tilbake på banen.

– Ser bra ut

Om Liverpools stjerneduo blir klare til Premier League-åpningen neste helg er ikke sikkert, men Klopp sier at fremgangen ser bra ut. 

– Vi prøver å sørge for at intensiteten ikke blir for høy, men det ser veldig bra ut. Hvor mange minutter det blir på torsdag vet jeg ikke, men det blir noen minutter, sier manageren.

Torsdag blir det to møter med Bologna i kamper som spilles over 60 minutter. Kampene starter klokken 16 og klokken 18.