Drømmer om å doble antall scoringer

Sadio Mané gjorde 16 mål for Liverpool forrige sesong. Denne sesongen håper han å passere 30!

3. sep 2021 kl 23.58Einar Kvande

Sadio Mané noterte seg for sitt første mål for sesongen da Burnley ble slått 2-0 på Anfield i august, og det er fasiten hans i målkolonnen etter sesongens tre første kamper.

Senegaleseren har imidlertid ambisjoner om at denne sesongen skal bli hans mest målrike av dem alle. Hans personlige rekord stammer fra 2018/19, da han gjorde 26 mål for Liverpool i alle turneringer. Nå er målet å passere 30.

– Jeg ønsker å score mål, og levere målgivende pasninger til mine lagkamerater. Målet er å score 30 mål, siteres Liverpool-angriperen av Metro.

– Jeg var så skuffet forrige sesong. Utrolig skuffet. Jeg følte jeg kunne ha gjort det bedre. De to foregående sesongene hadde jeg gjort henholdsvis 18 og 22 ligamål, og nå var jeg ikke lenger i nærheten, så selvsagt var jeg skuffet, uttaler mannen som endte på elleve ligamål forrige sesong.

Nærmer seg 100 mål totalt

Totalt har Mané gjort 98 mål for Liverpool, og er dermed nummer 18 på toppscorerlisten til Anfield-klubben gjennom tidene. Han husker med glede tilbake på triumfene med de røde i Champions League og Premier League.

– I fotball skjer ting raskt, og folk glemmer fortiden. Det er synd, men slik er det.

– Folk snakker ikke om hva vi har vunnet frem til nå, og det finnes ingen unnskyldning for å ikke jakte nye mål. Selvsagt har de siste årenes opplevelser gitt oss ytterligere motivasjon. Vi er giret på å ha en fantastisk sesong. 

Neste sjanse til å plusse på målkontoen for Mané og hans lagkamerater kommer på Elland Road i Leeds den 12. september.