Her er årets lagbilde

Sesongens lagbilde er tatt på det nye treningsanlegget til Liverpool.

30. sep 2021 kl 20.12Jens Bessesen

Liverpool FCs lagbilde for 2021/22-sesongen ble i dag lagt ut. For første gang er det kommet et lagbilde fra det nye AXA Training Centre i Kirkby, som klubben flyttet til for et snaut år siden. 

På bildet kan vi se 27 førstelagsspillere og syv medlemmer fra støtteapparatet. De skadde spillerne Harvey Elliott, Trent Alexander-Arnold og Thiago Alcantara er med på bildet, og det samme er Loris Karius, som fremdeles holder stand som fjerdekeeper. 

Bakre rad fra venstre: Jim Moxon (klubblege), Jack Robinson (assisterende keepertrener), Peter Krawietz (assistentmanager), Joe Gomez, Trent Alexander-Arnold, Fabinho, Virgil Van Dijk, Caoimhin Kelleher, Adrian, Alisson Becker, Loris Karius, Joel Matip, Nathaniel Phillips, Ibrahima Konate, Divock Origi, Pepijn Lijnders (assistentmanager), John Achterberg (keepertrener), Vitor Matos (utviklingstrener).

Første rad fra venstre: Harvey Elliott, Curtis Jones, Diogo Jota, Sadio Mane, Andrew Robertson, Mohamed Salah, Jordan Henderson (kaptein) Jurgen Klopp (manager) James Milner (visekaptein), Roberto Firmino, Alex Oxlade-Chamberlain, Naby Keita, Thiago Alcantara, Neco Williams, Kostas Tsimikas, Takumi Minamino.