Treningsbilder: Landslagsspillerne tilbake på regntung treningsøkt

Se bilder fra oppladningen til Leeds-kampen.

9. sep 2021 kl 20.27Jens Bessesen

Torsdag har det kommet bilder fra ettermiddagsøkten på Liverpools treningsanlegg i Kirkby, og de aller fleste landslagsspillerne er nå tilbake i trening. Selv Kostas Tsimikas, som spilte for Hellas mot Sverige onsdag kveld, var tilbake med klubblaget torsdag. Naby Keita er også tilbake etter den dramatiske uken med Guinea. 

Spillerne vi ikke kan se på bildene er Trent Alexander Arnold og Jordan Henderson, som var med Englands landslag til Polen onsdag kveld. Heller ikke Nat Phillips er å se, mens Roberto Firmino og Takumi Minamino også er ute med skade.

Ellers så det ut til å være en fulltallig tropp. James Milner trente med laget igjen etter sin skade, og vi har fått det synlige beviset på at Harvey Elliott og Virgil van Dijk er skadefrie. 

Brasilianerne Alisson og Fabinho var også på trening. Det er fremdeles usikkert om duoen kommer til å spille kveldens kamp mot Leeds etter at FIFA etter sigende har ilagt dem en fem dagers suspensjon. Heldigvis har Liverpool mange alternativer. 

Elijah Dixon-Bonner, Kaide Gordon og Marcelo Pitaluga var blant ungguttene som deltok på torsdagens trening.

Se bildene øverst i saken.