Pepjin Lijnders møtte pressen foran ligacupkampen mot Norwich:Bekreftet at Curtis Jones starter kampen

Assistentmanager Pepijn Linjders ville ikke si så mye om hvem som kommer til å spille mot Norwich i morgen, men bekreftet at Curtis Jones starter kampen. Scouseren får dermed sin kamp nummer 50 for Anfield-klubben.

20. sep 2021 kl 12.49Einar Kvande

Du kan se Pepijn Linjders sin pressekonferanse foran Norwich-kampen på YouTube, eller du kan lese de viktigste uttalelsene til assistentmanageren i denne artikkelen.

Pepijn er her

Om Trent

Trent ringte legen klokken tolv på kampdagen. Han ønsket å spille, men vi bestemte oss for å utelate ham. James Milner fikk vite tre timer før avspark at han skulle spille. Jeg har stor respekt for måten han løste oppgaven på. Trent ikke helt frisk ennå, ikke i troppen til kampen i morgen, men forhåpentligvis klar til helgen. Har tatt Covid-test, men har ikke Covid-symptomer.

Om Thiago

Han rekker ikke kampen i morgen, og heller ikke kampen i helgen. Vi venter på scan-resultatene. Synd at vi har mistet to viktige midtbanespillere allerede.

Om Firmino

Bobby skal begynne å trene med laget i dag, og vil være klar til kampen mot Brentford i helgen.

Om Elliott

Vi prøver å støtte ham så mye som vi kan. Vår gruppe er en skikkelig familie. Naby hadde tårer i øyenene ved hans side ute på banen da det skjedde. Det var øyeblikket da vi mistet en av våre beste midtbanespillere.

Om rotasjon

Vi ønsker å spille med en viss spillestil. Vi ønsker å presse, vi ønsker å dominere, og vi ønsker å kontrollere kamper. Dersom du ønsker å spille på denne måten trenger du friske bein og friske lunger. Det er hva vi forsøker å ha.

Om starten på sesongen

Vi har en klar identitet. Vi har en holdning der vi ser neste kamp som en finale. Vi er veldig godt fornøyd med våre egne prestasjoner, og sulten som spillerne viser. Vi har tro på oss selv, og vi er sultne.

Om Konate

Robbo sa til ham at vi alle må omstille oss til spillestilen. Han finner seg godt til rette. Han er fortsatt ung. Det var fint for ham å få debuten, slik at han kan se fremover.

Bekrefter at Jones starter

Jeg kan bekrefte at Curtis Jones starter mot Norwich. Det er fordi han skal spille sin kamp nummer 50.

Om Kaide Gordon

Jeg er imponert over alle talentene ved akademiet. Vi har så mange diamanter. Før preseason sørger vi for at alle våre største talenter får en ekstra uke med trening. I sommer ringte jeg Klopp da jeg så Kaide, og sa at wow, vi har en ny spiller for førstelaget her. Han ble invitert inn i gruppen, og han tilpasset seg vår stil. Han kan score mål, fordi han kommer inn i boksen. Han er hurtig. En naturlig angriper.

Da er den åpne delen av pressekonferansen over.