Liverpool Echo:Salah har ikke bedt om 500 000 pund i ukelønn

Liverpool er ivrige etter å komme til enighet med Mohamed Salah om en ny langtidskontrakt.

5. sep 2021 kl 19.18Einar Kvande

Tabloidavisen Mirror meldte i går at Mohamed Salah har bedt om en halv million pund i ukelønn for å skrive under en ny kontrakt med Liverpool. Det medfører ikke riktighet, ifølge Liverpool Echo.

Lokalavisen melder at Liverpool FC fortatt jobber hardt for å komme i mål med en ny avtale for Salah, og det skal pågå samtaler mellom Anfield-klubben og spillerens representanter.

Salah har under to år igjen av kontrakten han skrev med de røde i 2018.

127 mål på 206 kamper

Liverpool ønsker å belønne egypteren for hans enestående bidrag for klubben. Salah har gjort fantastiske 127 mål på 206 kamper siden overgangen fra Roma sommeren 2017. En overgang som kostet de røde 43,9 millioner pund.

Echo skriver at beløpet som Salah ber om i ukelønn ikke er i nærheten av de 500 000 pund i uken som Mirror antydet i går.

Lokalavisen melder videre at en ny kontrakt for Salah nå er Liverpools førsteprioritet, etter at klubben har brukt sommeren til å bli enige om langtidskontraker med en rekke nøkkelspillere, som Jordan Henderson, Fabinho, Alisson Becker, Virgil van Dijk, Trent Alexander-Arnold, Andy Robertson og Harvey Elliott. Caoimhin Kelleher, Adrian og Nat Phillips har også signert nye avtaler.