Unggutt skadet da Liverpool tapte første kamp i Papa John's Trophy

League Two-lag ble for sterke for Liverpools U21-mannskap.

1. sep 2021 kl 08.27Einar Kvande

Liverpool U21 ble slått 4-0 av League Two-klubben Rochdale i sin første kamp i gruppespillet i Papa John's Trophy tirsdag kveld.

Vertene tok ledelsen ved Liam Kelly etter en drøy halvtime, og ledet 1-0 etter en førsteomgang der Liverpool hadde ballen mye.

Rochdale doblet ledelsen fire minutter ut i annen omgang, og gjorde deretter 3-0 på straffespark. Da vertene gjorde sitt fjerde mål, og fastsatte sluttresultatet til 4-0, reflekterte det i grunnen ikke gjestenes gode innsats.

Både Tyler Morton og Max Woltman hadde gode forsøk, uten at ballen gikk i mål.

Det hører også med til historien at Fidel O'Rourke måtte ut med skade etter bare et kvarters spill, og ble erstattet av Mateusz Musialowski.

Liverpools lag: Davies, Wilson, Clayton, Koumetio, Chambers, Morton, Ritaccio (Stephenson 68), Dixon-Bonner, Bearne, Woltman (Miles 82), O’Rourke (Musialowski 15).

Ubenyttede innbyttere: Kelly, McConnell