Ligacupens semifinale:Trolig vil bare en av dem være tilbake på benken torsdag kveld

Mikel Arteta kommer trolig ut av koronaisolasjon senere i dag.

Arsenal-manager Mikel Arteta håper å kunne lede Arsenals trening i morgen, og sitte på benken når The Gunners er vertskap for Liverpool i den første semifinalen i ligacupen torsdag kveld. Det melder Evening Standard.

Arteta testet positivt for Covid-19 i forrige uke, og har sittet hjemme i koronaisolasjon siden. Spanjolen kunne dermed ikke lede sitt lag da Arsenal tapte for Manchester City på Emirates sist lørdag, men måtte se kampen hjemmefra.

Spanjolen vil om alt går etter planen komme ut av isolasjon senere i dag, og han planlegger å ta Arsenals trening i morgen. Han var i kontakt med sin trenerstab under lørdagens kamp mto City, men det vil selvsagt være en stor fordel for Arsenal om han får lede laget fra benken mot Liverpool. 

Koronasmittet kvartett neppe tilbake

Gjestene fra Merseyside må på sin side trolig klare seg uten Jürgen Klopp på benken, etter at han også testet positivt for Covid-19 i forrige uke. Tyskeren satt i isolasjon hjemme da hans lag spilte uavgjort mot Chelsea på søndag, og overlater sannsynligvis nok en gang tømmene til sin assistent, nederlenderen Pep Lijnders.

Under kampen mot Chelsea var han i kontakt med Lijnders i pausen, for å gi sine instrukser. 

Liverpool har også trioen Alisson Becker, Roberto Firmino og Joel Matip som sitter i koronaisolasjon, og som dermed er uaktuelle for semifinalen torsdag.