De utlånte:Ben Davies og Rhys Williams ble vraket

Duoen var ikke med i kamptroppen til Sheffield United og Swansea i helgen.

England

CHAMPIONSHIP

Ben Davies var ikke på banen eller på benken for Sheffield United i helgen. 26-åringen har ikke vært i kamptroppen i de to siste ligakampene. Det ble et stygt 2-0 tap mot Waynes Rooneys kriserammede Derby-lag uten Davies.

Rhys Williams har vært ryktet tilbake til Liverpool i januar, men enn så lenge er han fremdeles Swansea-spiller. I helgen var han ikke med i kamptroppen da hvittrøyene spilte 1-1 mot Huddersfield.

Sepp Van Den Berg spilte hele kampen for Preston mot Birmingham hjemme på Deepdale i helgen. Kampen endte 1-1 etter et sent utligningsmål fra gjestene. Nederlenderen og Preston ligger for øyeblikket på en 15. plass i Championship.

Sheyi Ojo startet kampen på offensiv midtbane for Millwall, men ble byttet ut til pause med en skade. Lewis Grabban avgjorde kampen for Nottingham Forest langt inn på overtiden. Kampen endte 1-0 til rødtrøyene.

LEAGUE TWO

Jake Cain spilte hele kampen for Newport County i nedsablingen av Harrogate. Cain og co vant kampen 4-0. Seieren sender waliserne opp på en playoff-plass i Englands fjerde divisjon.

Paul Glatzel har slitt med spilletid hos Tranmere denne sesongen. I helgen var han ikke i kamptroppen da de vant 2-0 mot Rochdale.

NORTHERN PREMIER

Liam Hughes er Liverpools ferskeste utlånsspiller, og i helgen starten han kampen for Stalybridge Celtic langt nede i Englands ligasystem. Det endte i et skuffende 0-1 tap mot Scarborough etter en sen scoring av gjestene.

Skottland

PREMIERSHIP

Ben Woodburn og Hearts har hatt vinterpause. I morgen møter waliseren St. Johnstone i ligaen.

LEAGUE ONE

Luis Longstaff spilte 71 minutter mot Alloa Athletic i helgen. Kampen endte 1-1 og uten målpoeng for den unge engelskmannen. Longstaff spilte hele kampen på høyrekanten.