Brentford-manageren har fått gode nyheter på skadefronten, og kommer til Anfield for å vinne

Thomas Frank har stor tro på eget lag før søndagens kamp.

Brentford imponerte stort da lagene møttes på Brentford Community Stadium i slutten av september, og det endte 3-3 etter en sen utligning fra Yoane Wissa.

Klubbens danske manager Thomas Frank har planer om å gå for seier mot Liverpool på Anfield.

– Dette er første gang vi skal til Anfield. Vi vet alle at det er en av de mest ikoniske fotballstadionene i verden. Vi ser frem til det. Vi ønsker å dra dit, utfolde oss og angripe. Vi vil at det skal være gøy og en god erfaring både klokken 15 og klokken 17. Det er ikke så gøy dersom vi drar dit og blir slått 4-0, sa Frank på sin pressekonferanse før kampen

– Det vil kun være en fantastisk opplevelse dersom vi drar dit og får et resultat, og det er det vi sikter oss inn mot.

Av de tøffeste lagene å møte

Frank mener at Liverpool har det høyeste toppnivået i Premier League.

– Sadio Mané og Mo Salah er to spillere i verdensklasse som har gjort det fantastisk for Liverpool. Jeg synes fortsatt de har veldig gode spillere i Diogo Jota, Firmino, Takumi Minamino og Curtis Jones. De vil fortsatt være et topplag. Vi vet at det kommer til å bli utrolig vanskelig, men vi skal omfavne øyeblikket, prøve å angripe og vinne kampen.

– Når Liverpool spiller på sitt beste er de det vanskeligste laget å forsvare seg mot i perioder. Dersom de er det truer de deg med innsvingende innlegg og innlegg fra utenfor boksen og stikkere – og dersom du står litt høyere bruker de bakrommet. De angriper med alle mulige vinkler, og med alle våpen. De er så gode på det, og jeg vil si at de er det beste på det i Premier League. Derfor kommer det til å bli en enorm utfordring.

3-3 SIST: Da lagene møttes 25. september endte det 3-3 på Brentford Community Stadium.

3-3 SIST: Da lagene møttes 25. september endte det 3-3 på Brentford Community Stadium.

– I den forrige kampen synes jeg vi var utrolig modige. Vi presset høyt og etterlot rom bak, som de er gode på å utnytte. Vi spilte en strålende kamp mot et lag i verdensklasse, sier han.

Gode nyheter på skadefronten

Norske Kristoffer Ajer er tilbake for Brentford, og det ser også den tidligere Liverpool-spilleren Sergi Canos ut til å være. Venstreback Rico Henry har fått mye skryt denne sesongen, og ser også ut til å bli involvert.

– Alle som var tilgjengelige mot Southampton bør være tilgjengelig. Sergi Canos trente i dag, og det er positivt. Rico Henry ser ut som en spiller som kan være tilgjengelig i helgen. Jeg må ta en avgjørelse om han er klar for å starte, men han kan være involvert i troppen, sa Frank.

KLART: Sergi Canos ser ut til å rekke kampen mot gamleklubben.

KLART: Sergi Canos ser ut til å rekke kampen mot gamleklubben.

– Charlie Goode og Zanka viser fin fremgang, men det er fortsatt for tidlig å snakke om dem for de neste ukene, men de er på riktig vei. David Raya gjør det veldig bra. Han trener med keepertreneren vår på gresset nå. Mandag var første dag han var tilbake på gresset, og det er veldig positivt. Han hadde et møte med en knespesialist på torsdag, og det var et positivt møte. Forhåpentligvis kan han snart trene sammen med laget.

Brentford tapte sin 4-1 da de møtte Southampton på tirsdag. Det er allerede glemt, sier Brentford-manageren.

– Onsdag morgen var det irritasjon. Vi hater å tape, og kanskje enda mer når prestasjonen er dårlig. 24 timer er det lengste vi kan være skuffet eller irritert, og så må vi se fremover. Livet går videre. Vi hadde en fantastisk trening i dag, men veldig god intensitet, kvalitet og fokus. Denne stallen ønsker å forbedre seg. Vi vil gjøre vårt beste for å vinne på søndag.

Dette var Brentfords lag på tirsdag: Fernandez, Ajer, Jansson, Pinnock (Jensen 68), Roerslev, Janelt, Nærgaard, Baptiste (Wissa 56), Canos (Stevens 76), Mbuemo, Toney

Liverpool - Brentford spilles søndag kl. 15.00, og vises på TV 2 Sport Premium.