Elliott skal være tilbake i full trening neste uke!

Jürgen Klopp har fått en veldig god nyhet.

Et problem for Liverpool den siste måneden har vært mangelen på kreativitet fra midtbanen. Med Thiago Alcantara skadet, har laget manglet litt når det kommer til det offensive.

Nå har Jürgen Klopp fått meget gode nyheter, og snart vil han ha et nytt alternativ på midten igjen.

Andy Hunter i The Guardian melder nemlig at Harvey Elliott vil være tilbake i full trening med resten av laget i neste uke! 

I midten av desember så vi bilder av at Elliott trener med ball igjen. Nå er det ikke lenge til vi får se ham på banen igjen.

– Harvey Elliott ser veldig lovende ut. Han har ikke trent sammen med laget ennå, men jeg tror ikke han er langt unna. Han ser veldig bra ut, sa Klopp på onsdagens pressekonferanse før ligacupkampen mot Arsenal, og hintet om at ting var på gang. Nå er han altså veldig nære comeback.

Startet som førstevalg

Elliott startet sesongen som et av Liverpools førstevalg på midtbanen. 18-åringen kom inn som innbytter i åpningskampen, og startet så de tre neste kampene mot Burnley, Chelsea og Leeds.

Mot Leeds gikk det galt, da han ble taklet av Pascal Struijk, og brakk ankelen. Liverpool var så heldig at det skjedde like ved benken, og fysioterapeut Chris Morgan og Jim Moxon kom til unnsetning innen sekunder.

Før 20 sekunder hadde gått hadde de satt den venstre ankelen tilbake i riktig posisjon. Det skal ha vært en medvirkende grunn til at veien tilbake har gått så raskt for unggutten, som opererte kort tid etter kampen.