Den nye Inter-spilleren kan trolig ikke spille den første kampen mot Liverpool

Robin Gosens er i ferd med å gjennomføre den medisinske testen hos Inter, men tyskeren blir trolig først tilgjengelig for spill i begynnelsen av mars.

Inter skal spille en rekke viktige kamper i februar, inkludert den første åttendedelsfinalen i Champions League mot Liverpool, men den italienske klubbens siste tilvekst ser ut til å gå glipp av disse kampene.

Robin Gosens nærmer seg med raske skritt en overgang til Inter, gjennom en låneavtale fra Atalanta med forpliktelse om kjøp.

Ble skadet i september

Tyskeren gjennomfører den medisinske testen hos Milano-klubben i dag, men vil høyst sannsynlig uansett ikke rekke Serie A-kampene mot AC Milan og Napoli, cupkampen mot Roma, og Champions League-kampen mot Liverpool på Giuseppe Meazza.

Gosens fikk nemlig en alvorlig lårskade i september, og har bare spilt åtte kamper for Atalanta denne sesongen.

Ifølge Sky Sport Italia og La Gazzetta dello Sport vil han neppe være tilbake i spill før mot slutten av februar eller begynnelsen av mars. Dermed gjenstår det å se om han rekker returkampen mot Liverpool på Anfield den 8. mars.