Flere klubber viser interesse for Neco Williams

Liverpool håper på en utlånsavtale med salg til sommeren.

Det har vært stille rundt Liverpool i januarvinduet. De røde har flere spillere som er tilgjengelig for overgang, men så langt er både Nathaniel Phillips og Neco Williams fortsatt i klubben.

Mens West Ham og Newcastle begge skal ha forhørt seg om Phillips, melder Carl Markham i The Independent nå at flere klubber snuser på høyreback Williams. 

20-åringen, som har kontrakt til 2025, har kun spilt åtte kamper for de røde denne sesongen, der fire har kommet som innbytter. Spilleren er mer involvert for det walisiske landslaget, der han nå har 17 kamper. Han skal selv være fristet av en overgang for å få mer spilletid.

Flere klubber interessert

I sommer skal Williams ha vært tilgjengelig, men han ble skadet, og det ble aldri noen overgang. Ifølge Markham, som vanligvis har god innsikt når det kommer til hva som skjer på Anfield, håper Liverpool på en utlånsavtale denne måneden, med forpliktelse på kjøp etter låneperioden.

Én Premier League-klubb og to Championship-klubber skal være interessert i spilleren, melder han.

Han melder ellers at Rhys Williams, som nylig returnerte fra utlån i Swansea, kan bli lånt ut igjen. Han skal være ønsket av både Sheffield United og Reading i Championship.

Leighton Clarkson er en annen som har returnert fra utlån. Han kom tilbake fra Blackburn, og det er ikke planer om å låne ham ut igjen i dette vinduet.

Overgangsvinduet stenger på mandag.